Waarom zou u zich tevreden stellen met halve oplossingen?!

Met Microsoft Dynamics maakt u gebruik van ‘s werelds meest toonaangevende ERP-systeem. In combinatie met een bijzonder goed geintegreerd en volledig document beheerssysteem heeft uw organisatie alle troeven om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en verdere groei van uw onderneming te ondersteunen!

Schaalbaar en betaalbaar documentbeheer!

Factuur verwerking voor Microsoft Dynamics

Maak komaf met betalingsachterstanden, verloren facturen en het gebrek aan transparantie ingevolge handmatige factuur verwerking. Start nu met een geautomatiseerde oplossing die zowel uw interne processen als de relaties met uw leveranciers verbetert.

Lees meer

Capture to Archive

Investeren in een goed document imaging en archiveringsysteem is de eerste stap naar het creëren van een toegangkelijk digitaal archief. Personeelsbestanden, contracten en overeenkomsten, leverancier- en klantgegevens, evenals back-office documenten (kosten reisdocumenten, facturen, bestellingen) worden eenvoudig toegangkelijk gemaakt en dit ongeacht hun oorspronkelijke structuur of formaat (papier en digitaal).

Lees meer

Documentverwerking in de cloud

Traditioneel was het voor organisaties met minder grote document volumes heel moeilijk om een Return On Investment te realiseren op het gebied van automatische documentherkenning en verwerking. Zo was de kost van de software, de vereiste hardware en de ermee samenhangende onderhoudskosten dikwijls prohibitief hoog. Voor deze organisaties is er met het automatisch verwerken van documenten in de ‘cloud’ voortaan een haalbare- en budgetvriendelijke oplossing.

Lees meer

Digitale Postkamer

Met een postkamer automatisering oplossing transformeert u complexe inkomende document sorteer- en distributie processen in krachtige geautomatiseerde werkstromen! Zowel papier als elektronische post (e-mail) kunnen via hetzelfde proces beheerd worden, waardoor interne postverdeel procedures kunnen gestandardiseerd worden. Het onmiddellijke effect is niet alleen kostenbesparend maar dit leidt ook tot een verbeterde naleving van bedrijfsbeleid en/of regelgeving.

Lees meer

Purchase to Pay

Microsoft Dynamics Purchase to Pay oplossingen zijn ontworpen om organisaties controle en transparantie te bieden doorheen de hele cyclus van een aankoop; van aanbesteding tot bestelling en van levering tot uiteindelijke betaling van de factuur.

Lees meer

Order To Cash

Microsoft Dynamics Order to Cash oplossingen zijn ontworpen om organisaties controle en transparantie te bieden doorheen de hele cyclus van een verkoop; van offerte tot bestelling en van levering tot facturatie. De doelstelling is de hele cyclus mbt bestelling, levering, factuur (en de betaling ervan) te optimaliseren.

Lees meer

Workflow Automatisering

De kans is groot dat u op dit eigen moment de symptomen van proces tekortkomingen aan den lijve ondervindt: gemiste termijnen, gebrek aan informatie, verloren documenten, dubbel werk… om er maar enkele te noemen!

Lees meer

Shared Service Center automatisering

Verhoog de productiviteit en verlaag de kosten! Shared Services vereisen een ver doorgedreven procesautomatisering in combinatie met het gebruik van oplossingen die uw bestaande ERP systeem aanvullen en bovendien vervolledigen. De opzet en ondersteuning van efficiente, geintegreerde end to end processen zijn hierin instrumentaal.

Lees meer

Betalingsgoedkeuringen

Leveranciers niet tijdig betalen kan u ‘duur’ te staan komen. Zo mist u de gelegenheid om betere en belangrijke aankoopkortingen te bedingen of erger nog de relatie met uw leverancier permanent te vertroebelen.

Lees meer

Output Management

U hoeft niet meer in dure ontwikkeltijd te investeren voor de opmaak en verwerking van uw bedrijfsdocumenten. Met een professionele output management oplossing regelt u de opmaak, distributie en archivering van uw documenten zelf en precies naar wens van uw eigen organisatie en die van uw leveranciers en afnemers. Document Output Management is bovendien een belangrijke stap in het verminderen van uw ‘carbon footprint’ door gevoelige vermindering van het papierverbruik en de ermee gepaard gaande kosten.

Lees meer

Hoe aankopen?

Kopen

Ik wil een demo!

aanvragen demo

Paragon Business Solutions 2019 / crafted by Pixelman.be