Waar we voor staan!


Paragon Business Solutions richt zich met haar produkten en diensten op het ‘lean’ automatiseren van bedrijfsprocessen. Mede door onze jarenlange ervaring met het implementeren van ERP systemen weten we dat het rendement ervan nauw samenhangt met de kwaliteit van implementatie. Dikwijls worden suboptimale processen geautomatiseerd waardoor inefficienties worden geborgd. Onze overtuiging is dat een geautomatiseerd proces het ‘toonbeeld’ dient te zijn van een efficient proces. Bijgevolg richten onze interventies zich dan ook specifiek op het aanreiken van oplossingen waarbij:

  • Onnodige en afstompende ‘handelingen’ worden geëlimineerd. Dit verlaagt de kosten, reduceert de kans op fouten en werkt bovendien motiverend voor uw medewerkers.
  • Procesflows in hun geheel worden verbeterd, waarbij doorlooptijden worden verkort en het aantal transacties kan worden verhoogd met eenzelfde effectief wat resulteert in tevreden klanten en uiteindelijk meer omzet.
  • Continue verbetering centraal komt te staan, waardoor kosten m.b.t. rework en herstelwerkzaamheden verlagen en de algehele kwaliteit van het proces verbeterd.

Contact

Noteer het woord zoals in de afbeelding hieronder:

Verzend

Partners

Laatste nieuws Lees meer

Paragon Business Solutions 2020 / crafted by Pixelman.be